Reteta Gulasului

Un gulas extraordinar se obtine din urmatoarele ingrediente:

Ceaun, pirostie, aparatoare de vant, lemne, zapada, -20 grade afara, palinca (cat te invarti pe linga ingrediente sa nu te plictisesti). Ce au pus in ceaun e mai putin important (vin rosu, carne, morcov, cartofi si alte bunatati pe care nu le-am memorat) stiu ca a fost fierbinte si imi era o foame grozava. Dupa terminarea gulasului se ia ceaunul si se pune o oala cu vin rosu la fiert. Garantat nu o sa simtiti frigul, cel putin eu nu l-am simtit.

gulas1

Author:Iulian Anghel
Date: Sunday, 20. December 2009 1:15
Trackback: Trackback-URL Category: fotodalles

Feed for the post RSS 2.0 Comments and Pings are closed.

1 Comment

  1. 1

    Vai Iulian, terminati-va fratilor cu fotografiile cu si despre mancare :D , mi se face pofta, unii mai tin cura