Banca lui Bogdan, sau de ce acea fotografie

Era pe la inceputul cursului de la Dalles, colegii mei incepusera activitatea pe bloguri, fotografii, comentarii eu pauza blog (de, aveam site). Feri ne-a spus sa facem fotografii in fiecare zi sa le punem pe blog……. In fiecare zi ? Pai eu nu trag cam 1500 de cadre in weekend pe la nunti, botezuri sau alte cele ? Daca fac un calcul 1500/7¬† ar insemna peste 200 de cadre pe zi. Mai fotografiez si in timpul saptamanii ? Vad eu ca treaba cu blogurile ia amploare si zic ca e musai sa fac si eu, asa ca ma trezii intr-o dimineata, incarcai in masina aparatul foto si hai in parcul Titan. Toamna, culori superbe, insa soarele cam sus pentru fotografiile extraordinare¬† care imi trebuiau pentru blog. Iau aleea la picior cu aparatul de gat si fac cateva fotografii sa am ce publica. Obisnuit sa observ oamenii (ca asta fotografiez pe la nunti) o vad pe doamna ca se aseaza pe banca si rasfoieste ziarul si nu ma pot opri sa nu “citesc” si eu fotografiie de pe prima pagina. Doamna preocupata cu cititul, eu cu fotografia, pun aparatul si a iesit ce ati vazut.

Acum nu ca mi-as dori sa citeasca Tolstoi, Asimov, Cioran, insa cele mai vandute ziare de pe la noi sunt de kko, afli cine pe cine a omorat, ce “adevaruri” au mai debitat fotbalistii, ce au mancat “vedetele” autohtone si internationale si alte lucruri folositoare, totul imbracat in imagini aproape pornografice.

Am renuntat de mult sa citesc genul acesta de ziare, am renuntat la televizor de 5 ani si pot spune ca nu imi lipseste. Citesc mai mult, ascult radio si ma enervez mult mai rar.

Cele bune

Tags »

Author:Iulian Anghel
Date: Thursday, 10. December 2009 1:50
Trackback: Trackback-URL Category: fotodalles

Feed for the post RSS 2.0 Comments and Pings are closed.

1 Comment

  1. 1

    doamna ca doamna… da sa fi prins un cocalar care citea un manual de smena din 65 era ceva :) )